İSTANBUL / ÜMRANİYE - TEV Zahide Zehra Garring Ortaokulu

Nis

Vakfımızın desteğiyle, Kırşehir ve Adapazarı Tev Vakfı Okullarından gelen Öğretmen ve Öğrencilerini, okulumuzda ağırladık.

Üç gün süren ziyaretlerinde İstanbul’u  tanıtan geziler düzenledik.

Misafirlerimizi, burada ağırlamak çok keyifliydi, tekrar görüşmek umuduyla  uğurladık.

Çok güzel bir projede bize destek olan Vakfımıza teşekkürler.

Nis

Fen Deney Atölyeleri kapsamında Sabun Yapımı atölyesi gerçekleştirildi.

28 Şubat Sivil Savunma Günü deprem tatbikatı yapıldı.

Şbt

Velilerimize yöneliki İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen "En İyi Narkotik Polisi Anne" projesi kapsamında seminer verildi.

İçişleri Bakanlığı tarafından hayata geçirilen proje ile uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı, aile içi iletişim, çocuk/ergen iletişimi, bağımlılık sorununda çözüm yolları ve önerileri gibi konularda, anne ve anne adaylarının bilinçlendirilmesi ve farkındalığının artırılması hedeflenmektedir. Anneler aracılığıyla, uyuşturucu kullanımının erken tespiti ve bağımlılık sarmalına yakalanmadan çocuğa müdahale edilmesi amaçlanmaktadır.

Ekm

Cumhuriyetin 100.yılı kapsamında öğrencilerimizin yapmış olduğu çalışmalar okul panolarımızda sergilendi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun!

Ekm

Okul aile birliğimizin yıllık olan genel kurul toplantısı 24 Ekim 2023 salı günü saat 13.00'da okulumuz konferans salonunda yapılacaktır.

Çoğunluk toplanamaması durumunda 31 Ekim 2023 salı günü aşağıdaki gündem maddeleri ile yapılacaktır.